Weekendje Berlijn in 7 seconden (en 7 foto’s)..

Wat heb ik een topweekend achter de rug! Berlijn is altijd prettig vertoeven en ik ben natuurlijk vooral blij met mijn nieuwe PR op de 60meter. Met 7.00 is het een evenaring van het Nederlands record van 30(!) jaar geleden van Nelli Cooman én is het ook nog eens World Leading. Opeens is een tijd ónder de 7 seconden wel heel dichtbij! Het lijkt me wel mooi om dat over 4 weken in Portland tijdens het WK Indoor te lopen..

De Indoor Berlijn is altijd een spektakel: 12.000 toeschouwers, een goede beat en lichtshows. Altijd fijn voor de adrenaline! Maar ik merk dat ik sowieso lekker in mijn vel zit, ik heb steeds meer vertrouwen in mijn start en dat komt er nu ook uit. Deze start was aanzienlijk beter dan die in Karlsruhe, de opbouw van de race voelde goed en dat geeft me veel vertrouwen voor de komende wedstrijden.

7 foto’s van mijn weekend in Berlijn!

berlijn 2

Met de familie en Bart bij de Brandenburger Tor.

berlijn

Indrukwekkend: het Holocaust Monument.

berlijn 7

Ready…

berlijn 3

Set…

1502spodafne

Go!

berlijn 4

Tevreden coaches na de wedstrijd!

berlijn 5

7.00!!

7 Comments
  • Ron

    15/02/2016 at 22:27 Beantwoorden

    Geweldige prestatie weer neergezet en het blijft bijzonder leuk je te volgen op alle fronten van de media. Je brengt enorm veel positiviteit met je mee en dat wordt door velen bijzonder gewaardeerd. Geniet weer van je moment en tot de volgende post 🙂

  • Leo

    16/02/2016 at 12:26 Beantwoorden

    Was het maar vast augustus… aan de buis gekluisterd op onchristelijke tijden om je te zien vlammen.
    Van Berlijn via Portland naar Rio, voor globetrotter Dafne nog net geen stroll in the park, maar je concurrenten worden elke weer toch wel wat zenuwachtiger denk ik.
    En wij ook, op naar een mooie zomer!!
    Heel veel succes!!!

  • Eugene

    16/02/2016 at 16:49 Beantwoorden

    Dafne
    Ik heb de eer gehad om als vrijwilliger baanmarshall bij de Flamegames je van dichtbij te mogen bewonderen. Je voorbereiding op een wedstrijd en je omgang met collega sprinters en sprintsters. En niet te vergeten de wedstrijd zelf. Alles zeer indrukwekkend en nu het er weer echt omgaat nog indrukwekkender. Ik wil je alle succes wensen in dit olympisch jaar en inderdaad de eerste echte tik uitdelen in Portland. Je hebt moed getoond door je keuze voor sprinten (want ik heb het idee dat meerkamp je eigenlijk het liefst doet haha), maar ja als je iedereen naar huis blijft doen lopen is er geen weg meer terug en dat wil je nu ook niet meer. Ga zo door en we blijven genieten .

  • DIRK BUTAYE

    16/02/2016 at 18:54 Beantwoorden

    Beste Dafne, Hoera Je hebt het weer gedaan…,Dat verdient een héél dikke zoen…op beide wangen,Proficiat van Jou vurigste Supporter !Dirk den Landbouwer !

  • mr ron middelkoop

    17/02/2016 at 01:22 Beantwoorden

    Geweldig, er straalt inderdaad veel positiviteit van je uit en van je prestaties, but be careful kost ook kracht
    IN ieder geval hoop ik je in apeldoorn zien to lopen, weliswaar geen 12000 zoals ins berlin
    Zou leuk zijn in portland tydens wk indoor onder 7.00 sec, maar staar je daar niet op blind het sterkste ben je nog steeds op 200 meter, maar je komt op 100 en 60 meter steeds wel dichter bij no. 1, tyd nog genoeg voor rio.
    Geniet van glasgow en wedstrijd, but be careful
    Groeten
    Mr ron leiden

  • Stuart

    23/02/2016 at 01:27 Beantwoorden

    Dafne, being yourself doing things you feel good by is the only thing necessary to gain speed staying relaxed! This sounds strange for most people what I will mention in the following sentence…

    Understanding what love really does will actually makes you better! Spelling the word love is not enough! Look around in the world Dafne and recognize everybody knows the answer, but not many understand or accept the outcome having the guts to be transformed through the power of love! Focus upon that is between you and the daily mirror you look in. Done well you gain a mental relaxation and empowerment no one ever expect! Do not expect yourself, just allow and be a canon!

    AKA ..TheBarking$tork

  • wouter schreuder

    26/02/2016 at 12:19 Beantwoorden

    Hi Dafne, gefeliciteerd met je progressie op techniek, focus en dan ook nog die mooie resultaten. Hoe zorg je zelf nu voor de juiste balans van inspanning en ontspanning? Ik wens je in ieder geval het beste en veel blessure vrije jaren toe (was even schrikken toen je naar je hamstring greep op TV brrrrrr) en de kracht jezelf te blijven. SUCCES,
    En Sanne, heb je nog meer ‘Sweets’ tips, ik snoep nog al (suiker behoefte) en zoek ‘gezonde’.. snacks voor in de avonduren 😉
    Groeten wouter

Post a Comment

  • No images found!
    Try some other hashtag or username