Lissabon & notentaart

Olá! Ik ben aangekomen op mijn allerlaatste tussenstop voor Rio: Lissabon! Absoluut geen verkeerde plek om te vertoeven zo vlak voor de Olympische Spelen losbarsten. Nog even in alle rust de batterij opladen en de laatste trainingen afronden. Samen met Nadine (x2) en Melissa hebben we ook even de toerist uitgehangen zoals je ziet. Ook zitten we nu weer een uur dichterbij Brazilië waardoor het tijdsverschil straks kleiner is. Ja, overal wordt rekening mee gehouden.. En we kunnen vast aan ons Portugees werken haha. Vrijdag is de officiële opening van het toernooi en wij vliegen zaterdag met de ploeg naar Rio de Janeiro. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de sfeer in de stad en het Olympisch dorp!

Er zal de komende week weinig tijd zijn om zelf te koken.. maar Sanne heeft in een regenachtig (:p) NL deze gemaakt. Looks good! Zij vliegt volgende week dinsdag met de rest van de familie richting Rio. Superfijn dat ze straks ook op de tribune zitten!

DSC_1808

Notentaartje met kokoskwark

2016-07-31-PHOTO-00004683

Het uitzicht op Lissabon

IMG_4494

Ook de coaches en fysio doen mee met de training 🙂

Notentaartje met kokoskwark

Ingrediënten (4 taartjes)

klein handje pecannoten (40 gram)
– klein handje amandelen (40 gram)
– 50 gram havermout
– 50 gram kokosrasp
– 2 eetlepels kokosolie
– 4 dadels

– 1 bakje Campina kwark met kokos
– verse vruchten (framboos, blauwe bessen. aardbei)

Extra nodig: 4 kleine taartvormpjes (5/6 cm) of cupcakevormpjes

Mix alle ingrediënten (behalve de kwark en vruchten) door elkaar in een keukenmachine/blender. Druk het deeg in de vormpjes en bak ongeveer 10 minuten in de oven op 180 graden. Laat ze afkoelen. Verdeel de kwark en de vruchten over de bakjes. Easy as that!

2016-07-31-PHOTO-00004690

Next stop: Riooo!

 

5 Comments
 • Ah Lissabon, daar wil ik nog zo graag heen! Wel een toepasselijke stad om voor Rio nog even heen te gaan, nice.. 🙂 Succes met de voorbereidingen voor de 100 meter en 200 meter en pak dat GOUD in Rio!!!

 • monique mols

  05/08/2016 at 00:48 Beantwoorden

  Love IT !

 • RANDY CAPES

  18/08/2016 at 03:11 Beantwoorden

  DEAR DAFNE. YOU HAVE A FAN CLUB IN DALLAS TEXAS AND I AM THE PRESIDENT. SINCERELY RANDY CAPES

 • Chris

  19/08/2016 at 00:55 Beantwoorden

  Lijkt me een heerlijk recept! Dit weekend maar eens proberen. Het wordt hier namelijk óók zonnig 😀

 • Lotte

  24/08/2016 at 22:31 Beantwoorden

  Dat ziet er erg lekker uit. bedankt! Noten en kwark eet ik regelmatig maar deze combinatie was mij nog onbekend

Post a Comment

 • No images found!
  Try some other hashtag or username