Jullie ontbijtjes uit een mok

Wat een leuke reacties kreeg ik op mijn vraag om jullie variant van het ‘Ontbijtje uit een mok’ te sturen. Heerlijke dingen kwamen voorbij zoals de cakejes met appel en koekkruiden van Youri. Milou kreeg opeens wél zin in ontbijten en Renske sprong spontaan een PR na het eten van het ontbijtje. Kijk, daar moet toch wat goeds in zitten!

En de winnaar van de door mij gesigneerde mok is…

…Youri! Gefeliciteerd 🙂 Jouw cakejes zien er ontzettend lekker uit en ik ga ze zeker proberen. Je kan in het contactformulier je gegevens achterlaten dan stuur ik de mok naar je op!

2 Comments
  • Debs

    29/05/2015 at 13:53 Beantwoorden

    Wat doe je dit ontzettend leuk Dafne!!! Miloutje trots, ondanks dat ze niet gewonnen heeft! Je bent een topper!! Succes dit weekend!

  • Wat leuk dat Youri die mok gewonnen heeft! We lezen ’t nu pas. Doe je nog mee aan de NK, dan komen we dan kijken en zou Youri ’t wel heel gaaf vinden als je dan de mok komt overhandigen en met ‘m op de foto gaat.

Post a Comment

  • No images found!
    Try some other hashtag or username