7-kamp sapje

Wat kijk ik terug op een supermooie zondag bij de FBK games! Alles klopte gewoon die dag: lekker weer, een fantastisch thuispubliek, de familie erbij.. en dan zo’n race lopen, dat is super. Maar het genieten maakt ook weer snel plaats voor de focus op het volgende toernooi: de zevenkamp in Götzis. Ik ben al in Oostenrijk en train nu tussen de bergen, niet slecht!

Met al dat groen én de zevenkamp dacht ik aan dit lekkere sapje, met (jawel) 7 ingrediënten..

Ik ben gek op groene sapjes. Je krijgt op een makkelijke manier veel groenten en fruit binnen en daardoor direct een energieboost! Sinds kort heb ik een sapcentrifuge, ideaal voor meer pure drankjes. Maar onderstaand recept kan ook met de blender, dan krijg je ook alle vezels binnen. Dus voor dit weekend: gezond sapje in de hand en lekker kijken naar een hopelijk mooie meerkamp in Götzis!

Ingrediënten (2 grote glazen)

  1. 2 handjes verse spinazie
  2. Kwart verse ananas
  3. 2 appels
  4. 1 gele kiwi
  5. 1 eetlepel citroensap
  6. Paar blaadjes munt
  7. Een beetje liefde (of een eetlepel chiazaad, wel even wellen!)

Was alle groenten en fruit. Snijd in grote stukken en doe eerst het fruit in de blender, daar bovenop leg je de spinazie. Dan mengt het makkelijker. Een tijdje goed blenden en klaar!

3e5fc4f45913688b209fc82d83825215

Tijdens de persconferentie in Götzis (Foto: Erik van Leeuwen)

 

1 Comment

Post a Comment

  • No images found!
    Try some other hashtag or username