100 meter courgetteslierten

Muisstil was het gister in het Olympisch Stadion aan de start van de 100 meter finale tijdens de Flame Games. On your marks…set…go! Het publiek ging vervolgens volledig uit zijn dak! Heerlijk om mijn eerste wedstrijd na het WK zo voor thuispubliek te kunnen winnen. Zelfs tijdens het inlopen werd er al luid geklapt. Echt kippenvel! En als klapstuk nog de huldiging van de WK ploeg. Het echte ‘landen’ moet nog steeds een beetje komen maar zo voel je opeens wel hoe het hier in Nederland heeft geleefd. Alle FB, tweets en berichten zijn natuurlijk hartstikke leuk maar zo’n live applaus van je eigen publiek is echt hartverwarmend!

De avond begon al goed met een zeer geslaagde kinderkookworkshop op het plein voor het Olympisch Stadion van Sanne. Twee favorieten van de blog stonden op het menu: courgetti en choco-havermoutballetjes. Ik heb kinderen nog nooit zo zien smullen van een courgette 😉 Het was koud en winderig maar qua sfeer merkte je daar niets van: er werd enthousiast door de kinderen slierten gemaakt, gestampt en balletjes gedraaid..

20 kinderen waren de gelukkigen gister en mochten meedoen aan de workshop. Gelukkig kon ik zelf ook nog even komen kijken!

Foto: Ineke de Haan

Foto: Ineke de Haan

De kinderen draaien fanatiek slierten van courgettes en een zelfgemaakte pesto voor erbij 🙂

Foto: Ineke de Haan

Foto: Ineke de Haan

Het balletjes draaien mocht lekker met de handen!

Foto: Ineke de Haan

Foto: Ineke de Haan

Hoog bezoek 😉

dafne bij de workshop 1

Foto: Ineke de Haan

Mama, zo vind ik courgette wél lekker!

Foto: Ineke de Haan

Foto: Ineke de Haan

No Comments

Post a Comment

  • No images found!
    Try some other hashtag or username