#2 roadtorio rondje Europa

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Dat bleek dit weekend maar weer tijdens mijn Diamond League race in Eugene. Natuurlijk wil ik niets liever dan altijd op mijn toppen van mijn kunnen presteren, maar je bent ook afhankelijk van de omstandigheden. Een jetlag van 9 uur duurt voor je lichaam ongeveer ook 9 (!) dagen om er aan te wennen. En helaas werkt een jetlag niet super voor míjn lichaam. Maar met mijn drukke wedstrijdperiode is het niet mogelijk al zo vroeg naar de bestemming te reizen. Een tweede plek in zo’n veld is natuurlijk heel mooi, ook de tijd is in deze fase niet slecht (22:11), maar voor mezelf was de race slordig. En dan heb ik er niet uitgehaald wat er in zit.

Maar de blik gaat weer naar voren! De komende weken doe ik een rondje Europa met een paar mooie wedstrijden:  2 Diamond League wedstrijden in Birmingham (5 juni, 100 meter) en Oslo (9 juni, 200 meter)  en natuurlijk het EK in Amsterdam. Vooral die laatste kijk ik enorm naar uit. Uiteraard hoop ik jullie daar allemaal te zien 🙂 Ook heb ik gelukkig wat minder verplichtingen, waardoor alles focus gaat naar de trainingen en wedstrijden. Die balans vinden blijft een uitdaging. Maar ik neem weer een stapje in de richting van de Spelen in Rio!

Ik heb nog geen tijd gehad om wat lekkers te bereiden maar zal komende week weer proberen wat te posten.

2 Comments
 • Gabriella

  30/05/2016 at 22:38 Beantwoorden

  De leerpunten uit de race halen en meenemen naar de volgende is dan volgens mij de enige optie. Veel succes en ik ga je ongetwijfeld zien tijdens het E.K. Hoewel ik nog niet weet hoe mijn shifts zijn ingedeeld…

  Groetjes Gabriëlla
  p.s. dankzij de training die ik met je mee mocht doen bij Nike… 40kg met squatten 😉 . Als jij ‘effe’ 100kg kan doen, moet ik er toch minsten 40kg dachten dacht ik.. en ja hoor 🙂

 • mr ron middelkoop

  31/05/2016 at 04:01 Beantwoorden

  Af en toe klein nederlaagje, nou ja 2e plaats in weeldveld, maakt je alleen maar weerbaarder en mentaal sterker.volgens mij doe je er goed aan over de 100 en 200 en nu en dan 150 en 60 te switchen, maakt je ongrijpbaar
  Succes in birmingham en oslo, was te zien dat je wat jet lag had in eugene, turbo kwam er niet helemaal uit, in vglk met fbk games, ook al, liep je laatste 50 meter ook in op torie bowie.
  Kijk is hoe weinig shelly ann fraser er van maakte in eugene op 100 meter laatste
  Ook over ek zullen we het nog we hebben, ik heb inderdaad passepartout en hoop zoveel mogelijk te zien vauit leiden cs m trein, met name van jouw series en (H) finales, ik ben dan bijna volledig vrij
  Ook gaan we os volgen ennmn jouw en atletiek, siffan, choukoud op halve ek, kosterjulia samuel, estafettes, enmartina en bonavacia, bockarie, sanne versteegen en voetbal en tennis en kiki, zwemmen, hockey, judo aso
  Dan blijven we spec thuis, geen vak, want ik zat eens op santorini tr uiterst romantisch blauwe zee, witte huisjes, vulkanisch, ouzo en smalle straatjes waar vele geliefden elkaar ja woord geven, ik was alleen 2x en daarop santorini appmnt complex was tv bar uit tydens os athene greece 2004 en niet op kamer
  Ik heb jouw trouwens al gevolgd vanaf gouden spike leiden vanaf ong 2008 2009, ik woon in leiden en heb rechten en espanol gestudeerd

  Focus je inderdaad maar zoveel kogelijkmop wedstryden en trainingen dat weet je zelf ennje trainer ook wel! Blijf voorzichtig, neem desnoods af en toe wat gas terug-echte wedstryden beginnen nog
  Doe je tr nog met nk mee in a dam ol .stadion de 18e en 19e?? Best begrijpen als je dat niet doet, je bent immers al geplaatst en gaat om ek en os
  Succes birmingham en bislett oslo
  Veel liefs
  Ron middelkoop

Post a Comment