Presentatie Dafne likes kookboek

Een flinke optocht familie, een handvol pers en een dosis vrienden waren de ingrediënten van een zeer geslaagde boekpresentatie dinsdag! Eindelijk mochten we ‘het Dafnelikes kookboek‘ laten zien aan de mensen waarvan we houden én natuurlijk aan de rest van Nederland. Wat een bijzondere ervaring was dat en ook wel spannend, toch een beetje alsof je je kindje de wijde wereld in stuurt. Het eerste exemplaar mocht Dafne overhandigen aan haar grote heldin: judoka Edith Bosch. Gelukkig hebben we tot nu toe ontzettend positieve reacties gehad op het boek. We zien zelfs al de eerste foto’s van gerechten op social media voorbij komen. Dat maakt ons echt ontzettend trots! Iets dat begon als een wekelijkse blog, is uitgegroeid tot een supermooi, smakelijk, stoer en kleurrijk boek! Wij hebben genoten deze week en blikken met onderstaande foto’s graag nog even terug op de boekpresentatie. En nu gaat Dafne ‘even’ een brug openen 😉 Doei!

DSC_1060

Trotste zussen!

Vader Ernst, moeder Karen en broer Derek

DSC_0966

Dé live presentatie..

DSC_1024

Hoezo trots!

DSC_1334

🙂

DSC_1090

Tja… mijn guilty pleasure

DSC_1123

Een hamburger eet je zo 😉

DSC_1172

Erik Dijkstra (in actie) en Frank Evenblij

DSC_1207

Marit & Nadine

DSC_1233

Het eerste exemplaar gaat naar heldin Edith Bosch!

DSC_1239

Fitgirls united!

DSC_1301

Vormgever Bülent en vriendin

FFF_8354

En natuurlijk proeven!!

1 Comment

Post a Comment

  • No images found!
    Try some other hashtag or username